Aanleg zwembad

TELKENS WEER ANDERS 

MAAR STEEDS EEN RivieraPool


DE WEG NAAR UW ZWEMBAD


EEN ZWEMBAD OP MAAT, AFGEWERKT NAAR UW SMAAK, EEN TWEEDE THUIS IN HET WATER.


De weg naar het zwembad van uw dromen in niet eenvoudig.  Zeker niet als u iets uniek wil, volledig naar uw eigen wensen. . Er zijn vele systemen, u hoort veel verhalen. Er wordt veel verteld maar u vind nog niet wat u zoekt. Dan bent u bij RivieraPool aan het juiste adres. 


Bij de M-Line (mozaïek) zwembaden starten we met een rechthoekige vorm met vlakke bodem en werken deze uit naar uw eigen verlangens. 

Bij de Individueel zwembaden vertrekken we met potlood en papier en wordt er volledig gebouwd wat u in gedachten heeft. 


Kleine zwembaden, grote zwembaden, zwembaden voor binnen, zwembaden voor buiten, zwembaden in mozaïek, zwembaden in Eco Finish, rechthoekige zwembaden, zwembaden in vrije vorm, vrijstaande zwembaden, ingebouwde zwembaden,...

YOUR WISH IS OUR COMMAND!

ontwerp zwembad

UW ZWEMBAD ONTWERPEN

HET BEGIN VAN DE REIS


Alles begint bij een goed gesprek.  Wat verlangt u van uw toekomstig zwembad?  Hoe zou u zich willen voelen in en rond dat zwembad?  Waar wordt het geplaatst?  Wat is het budget?  Samen met u (en met uw architect) begint hier de reis naar iets moois.

Vervolgens worden al deze elementen door ons, in samenwerking met RivieraPool en ev. uw architect(en) verwoord in een voorstel op maat, uw maat.

Het resultaat? Het zwembad van uw dromen

plaatsen zwembad

UW ZWEMBAD PLAATSEN

VAN VERTREK TOT AANKOMST


Zonder twijfel het deel met de meeste spanning, maar ook het leukste deel.  De plaatsing van een zwembad is het begin van een nieuw leven, een leven met uw nieuwe, unieke, RivieraPool.

Goede afspraken, een goede planning, een goed overleg, een goed team, zijn onze peilers voor een succesvolle plaatsing.  Problemen worden aanzien als uitdagingen, die fun zijn om op te lossen.   

Het resultaat?  Het zwembad van uw dromen!

zwembadwater

UW ZWEMBADWATER

CHECK IN EN GENIET IN HELDERHEID


RivieraPool en wij, garanderen u een veilige vlucht naar uw bestemming.  Nu is het aan ons om u een aangenaam verblijf te garanderen.  Dit door een waterbehandeling aan te bieden, op niveau van uw zwembad, een topniveau met water van topkwaliteit.

Ons eigen technisch team van Water Technics staat in voor de kwaliteit van de waterfiltratie, waterbehandeling, luchtontvochtiging en elektrische installatie.

Het resultaat?  Het zwembad van uw dromen!

zwembadonderhoud

UW ZWEMBAD IN DE TOEKOMST

WIN FOR LIFE EN BLIJF GENIETEN


Elk goed hotel is proper en wordt goed onderhouden.  Zo gaat het ook met een zwembad.  Wij zorgen voor een doordacht gebouwd zwembad, een uitgebreide filtratie, waardoor structuur en techniek  jarenlang in orde blijven.  Voor het zwembadonderhoud begeleiden wij u bij de keuze van zwembadrobot, en stellen samen een onderhoudscontract op maat voor.  Online opvolging, wekelijks, maandelijks, jaarlijks onderhoud, alles mogelijk.

Het resultaat?  Het zwembad van uw dromen!