Over ons

ZWEMBADEN

BOUWEN IN VERTROUWEN

Wij begeleiden u heel de weg...Al vele jaren bieden wij exclusief RivieraPool aan in onze zwembadaanleg.  Dit omwille van de uniek kwaliteit, waarvan u ondertussen al wel overtuigd bent.  Maar wij gaan verder dan elke andere zwembadbouwer!

Met onze jarenlange ervaring in tuin- en landschapsarchitectuur, met specialisatie totaalprojecten zwembad en tuin, werken wij niet alleen uw zwembad op maat uit, maar integreren dit in een totaalpakket.  Zo krijgt u een totaalbeeld, uitgewerkt in 3D, en tevens ook een inzicht in het totaalbudget

Naast uw zwembad, kan u dus ook bij ons terecht voor:


  • Ontwerp van de hele tuin of wellnessruimte rond het zwembad.
  • Begeleiding in de keuze van materialen voor de afwerking.
  • Aanleg van de terrassen, tuin, verlichting, wellness,... rondom.
  • Onderhoud en service door gediplomeerd team in eigen beheer
  • Kortom, één aanspreekpunt voor het gehele project.
ontwerp_zwembad

Uw zwembad, tuin, project


Wij ontwerpen uw droom

zwembad_genieten

Leef, beleef, herleef


Geniet van zwembad en tuin

MEER AANLEG ZWEMBAD EN TUIN

ZOEK NIET VERDER

ontwerp_zwembad_met_tuin

WAAROM KIEZEN VOOR ONSAls verdeler van Riviera Pool zwembaden, weten we dat we de beste zwembaden op de markt hebben, en het ruimste gamma in epoxy prefab zwembaden aanbieden. 

Door de combinatie van kwaliteit en vrijheid in keuze, komen we dan ook vaak bij klanten die op zoek waren naar dat tikkeltje extra persoonlijkheid in hun zwembadproject.  Die extra mogelijkheid, die extra begeleiding, die extra service, die ze vonden bij ons en bij RivieraPool.

Het maatwerk dat we bieden met onze zwembaden, trekken we ook door in onze tuinaanleg of in de afwerking rondom een binnenzwembad.  In eigen beheer, of in samenwerking met uw architect, bekijken we het zwembad als deel van het geheel. 

Daarom kozen onze klanten voor ons en voor Riviera Pool.

Deze site is een dochtersite van www.water-technics.be

Reeds vele jaren behoren wij tot de mooie RivieraPool familie.  Een familie van uitverkoren zwembadbouwers.

Door de pracht van deze monobloc zwembaden op maat, zijn wij van mening dat deze een aparte website verdienen.  Alles wat u hier leest en ziet, kan ook bij u uitgevoerd worden.